Gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)
20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Gremolata med citron, bladpersilja och vitlök. Perfekt som garnering och smaksättning i grytor, soppor eller pastarätter.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor
2
citroner
1 1/2
hackad bladpersilja

Gör så här

Tips!

Garnera och smaksätt grytor, soppor eller pastarätter. Gnid in kyckling eller fisk med gremolata före stekning. Rör i ett par matskedar olivolja och lite pressad citron om du vill ha den mer som en sås.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.