Minipizzor med sardeller, oliver och basilika

  • Tillagningstid

Små snackspizzor med oliver, basilika och sardeller.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lös upp jästen i vattnet.

Tillsätt olivolja och salt.

Arbeta in mjölet och knåda till en smidig deg.

Låt jäsa 1 timme under handduk i rumstemperatur.

Kavla ut degen till pizzor i önskad storlek.

Lägg på lite pastasås, ost, sardeller och oliver.

Grädda i ugn på 225 grader 5–10 minuter beroende på storlek.

Garnera med basilika och vrid över lite svartpeppar.

Pizzorna är goda varma eller kalla.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.