Minipizzor med sardeller, oliver och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
1tim

Små snackspizzor med oliver, basilika och sardeller.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
2 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
25 g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till pizzan
1
Zeta Mozzarella (125 g), skuren i tärningar
1 burk
Sardeller (80 g)
plockade basilikablad
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.