Minipizzor med sardeller, oliver och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

1tim 5 ingredienser

Minipizzor smaksatta med sardeller, svarta oliver och färsk basilika. Små pizzor som passar perfekt till buffèbordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
2 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
25 g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till pizzan
1
Zeta Mozzarella italiensk (125 g), skuren i tärningar
1 burk
plockade basilikablad
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter