Minipizzor med sardeller, oliver och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
1tim

Små snackspizzor med oliver, basilika och sardeller.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
2 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
25 g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till pizzan
1
Zeta Mozzarella (125 g), skuren i tärningar
1 burk
Sardeller (80 g)
plockade basilikablad
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.