Laxcarpaccio på crostini

  • Tillagning

Carpaccio med lax på crostini. Utsökta, lyxiga och enkla tilltugg till drinken eller på buffén.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skär laxen i mycket tunna små skivor.

Klicka en tesked av kronärtsskockscrémen på varje crostini och lägg på en laxbit på varje.

Blanda alla ingredienser till gremolatan.

Toppa med gremolatan precis innan servering.

Strö på lite flingsalt och nymald svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Du kan även lägga upp laxen som en klassisk carpaccio direkt på fatet och utesluta crostini.

Skriv en kommentar till "Laxcarpaccio på crostini"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.