Vegetarisk lasagne

RÖSTA PÅ RECEPTET (302)

(302)
1tim

Vegetarisk lasagne med goda grönsaker och ricotta. Servera med en sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor finhackade
1
röd paprika tärnad
3 msk
Ardita Tomatpuré
2 burkar
1/2 tsk
torkad timjan
400 g
fryst bladspenat
2 frp
Ricotta (á 250g)
1 frp
Zeta Mozzarella (125g) riven i bitar
2 msk
bladpersilja finhackad
salt
svartpeppar nymalen
12 st
lasagneplattor

Gör så här

Tips!

Använd ricotta istället för bechamel, snabbt och gott!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.