Vegetarisk lasagne

RÖSTA PÅ RECEPTET (281)

(281)
1tim

Vegetarisk lasagne med goda grönsaker och ricotta. Servera med en sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor finhackade
1
röd paprika tärnad
3 msk
Ardita Tomatpuré
2 burkar
1/2 tsk
torkad timjan
400 g
fryst bladspenat
2 frp
Ricotta (á 250g)
1 frp
Zeta Mozzarella (125g) riven i bitar
2 msk
bladpersilja finhackad
salt
svartpeppar nymalen
12 st
lasagneplattor

Gör så här

Tips!

Använd ricotta istället för bechamel, snabbt och gott!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.