Veganska chokladbollar

RÖSTA PÅ RECEPTET (173)

(173)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Veganska chokladbollar gjorda på BreOliv Mild. Chokladbollarna får en ljuvligt god chokladsmak med en touch olivolja. Rulla bollarna i din favorittopping.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

bollar
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Chokladbollar
1 dl
strösocker
1 msk
vaniljsocker
3 msk
kakao
3 dl
havregryn
3 msk
kallt espressokaffe
1/4 krm
salt
Garneringar
kokosflingor
frystorkade hallon
frystorkade blåbär
finhackade nötter, t ex hasselnötter, jordnötter, cashewnötter

Gör så här

Tips!

Om du vill ha mer olivoljesmak, använd gärna BreOliv Original.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (173)

(173)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Sinomi

Super gott! Det gick fort och det var jätte enkelt och min 6åriga unge kunde till och med göra det…eller ja hon behövde lite hjälp, men annars funkade det! Rekommenderar verkligen 🙂

Arne Nilsson,Borås

Mycket bra recept. Hade i lite whisky, blev väldigt gott.

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis