Veganska chokladbollar

RÖSTA PÅ RECEPTET (158)

(158)

RÖSTA PÅ RECEPTET (158)

(158)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Veganska chokladbollar gjorda på BreOliv Mild. Chokladbollarna får en ljuvligt god chokladsmak med en touch olivolja. Rulla bollarna i din favorittopping.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bollar
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Chokladbollar
1 dl
strösocker
1 msk
vaniljsocker
3 msk
kakao
3 dl
havregryn
3 msk
kallt espressokaffe
1/4 krm
salt
Garneringar
kokosflingor
frystorkade hallon
frystorkade blåbär
finhackade nötter, t ex hasselnötter, jordnötter, cashewnötter

Gör så här

Tips!

Om du vill ha mer olivoljesmak, använd gärna BreOliv Original.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (158)

(158)
Tack!