Tonfiskpasta

RÖSTA PÅ RECEPTET (254)

(254)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Tonfisk och kapris sätter fin smak på pastarätten. Prova gärna att servera såsen till spaghetti som variation.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök finhackad
4
vitlöksklyftor finhackade
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1 frp
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche
2 burkar
tonfisk i olja (á 185g) avrunnen
salt
svartpeppar nymalen
2 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Enligt italiensk tradition serverar man aldrig parmesan eller pecorinoost till en fisksås, men jag tycker som de flesta amerikaner att rätten blir godare med parmesanost!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (254)

(254)

Vad tycker du?

1 kommentar

Lämna ett svar till Viktoria Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...