Tonfiskpasta

RÖSTA PÅ RECEPTET (133)

(133)
30min

Tonfisk och kapris sätter fin smak på pastarätten. Prova gärna att servera såsen till spaghetti som variation.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök finhackad
4
vitlöksklyftor finhackade
1 burk
2 burkar
tonfisk i olja (á 185g) avrunnen
1 burk
Kapris små (100g)
salt
svartpeppar nymalen
2 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Enligt italiensk tradition serverar man aldrig parmesan eller pecorinoost till en fisksås, men jag tycker som de flesta amerikaner att rätten blir godare med parmesanost!

Lämna ett svar till Viktoria Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.