Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök och vitlök i olivolja i en stekpanna.

Tillsätt vin och låt koka in till hälften i löken.

Tillsätt tomat och låt småputtra ca 10 minuter.

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

Blanda ned tonfisk och kapris i såsen och smaka av med salt och peppar.

Häll av pastan och blanda med såsen i stekpannan, späd ev med pastavatten om pastan känns torr.

Serveras med persilja och parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Enligt italiensk tradition serverar man aldrig parmesan eller pecorinoost till en fisksås, men jag tycker som de flesta amerikaner att rätten blir godare med parmesanost!

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.