Tonfiskpasta

RÖSTA PÅ RECEPTET (253)

(253)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Tonfisk och kapris sätter fin smak på pastarätten. Prova gärna att servera såsen till spaghetti som variation.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök finhackad
4
vitlöksklyftor finhackade
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1 frp
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche
2 burkar
tonfisk i olja (á 185g) avrunnen
salt
svartpeppar nymalen
2 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Enligt italiensk tradition serverar man aldrig parmesan eller pecorinoost till en fisksås, men jag tycker som de flesta amerikaner att rätten blir godare med parmesanost!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (253)

(253)

Vad tycker du?

1 kommentar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco