Tonfiskpasta

RÖSTA PÅ RECEPTET (261)

(261)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Tonfisk och kapris sätter fin smak på pastarätten. Prova gärna att servera såsen till spaghetti som variation.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök finhackad
4
vitlöksklyftor finhackade
1 frp
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche
2 burkar
tonfisk i olja (á 185g) avrunnen
salt
svartpeppar nymalen
2 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Enligt italiensk tradition serverar man aldrig parmesan eller pecorinoost till pasta med fisk eller skaldjur. Men i den här pastan tycker vi att det är för gott med parmesan för att inte göra ett undantag.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (261)

(261)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Tove

Kompletterade med lite soltorkade tomater o cirka en matsked av den tillhörande oljan (till fyra portioner; OBS använde dock tonfisk i vatten), vilket jag tyckte förhöjde smakerna ytterligare 🙂

Viktoria

Tips: fritera kaprisen innan och toppa med den istället. Wow!