Pasta Pappardelle Carbonara

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Carbonara med pasta Pappardelle. Pasta carbonara är en klassisk italienskt pastarätt med pancetta och ägg – mycket svartpeppar och parmesanost.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
pancetta 160 g, tärnad
2
vitlöksklyftor finhackade
4
äggulor
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Kathrine

Hej
Det står vispgrädde i ingredienslista men jag ser inte den i receptet.
Hälsningar Kathrine

Emma Olsson

Hej Kathrine,
Tack för att du såg detta. Jag ska ändra receptet direkt. Det behövs inte vispgrädde i detta recept.
Hälsningar, Emma från Zeta