Pasta Pappardelle Carbonara

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Carbonara med pasta Pappardelle. Pasta carbonara är en klassisk italienskt pastarätt med pancetta och ägg – mycket svartpeppar och parmesanost.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
pancetta 160 g, tärnad
2
vitlöksklyftor finhackade
1 1/2 dl
vispgrädde
4
äggulor
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Kathrine

Hej
Det står vispgrädde i ingredienslista men jag ser inte den i receptet.
Hälsningar Kathrine

Emma Olsson

Hej Kathrine,
Tack för att du såg detta. Jag ska ändra receptet direkt. Det behövs inte vispgrädde i detta recept.
Hälsningar, Emma från Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis