Stekt spenat med vitlök och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (281)

(281)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Passar utmärkt som tillbehör till t ex ugnstekt lax.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk spenat
1
schalottenlök tunt skivad
salt
peppar
rikligt med
1 st
finhackad vitlöksklyfta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (281)

(281)

Vad tycker du?

11 kommentarer

Martin

Stek vitlök och lök först. Karamellisera med lite socker, salta o peppra vänd ner spenaten. Krydda mer efter smak. Lägg över parmesan
Vänd hastigt ner spenaten på hög värme