Stekt spenat med vitlök och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (288)

(288)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Passar utmärkt som tillbehör till t ex ugnstekt lax.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk spenat
1
schalottenlök tunt skivad
salt
peppar
rikligt med
1 st
finhackad vitlöksklyfta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (288)

(288)

Vad tycker du?

11 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Martin

Stek vitlök och lök först. Karamellisera med lite socker, salta o peppra vänd ner spenaten. Krydda mer efter smak. Lägg över parmesan
Vänd hastigt ner spenaten på hög värme

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...