Stekt spenat med vitlök och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (292)

(292)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Passar utmärkt som tillbehör till t ex ugnstekt lax.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk spenat
1
schalottenlök tunt skivad
salt
peppar
rikligt med
1 st
finhackad vitlöksklyfta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (292)

(292)

Vad tycker du?

11 kommentarer

Lämna ett svar till Bea Avbryt svar

Martin

Stek vitlök och lök först. Karamellisera med lite socker, salta o peppra vänd ner spenaten. Krydda mer efter smak. Lägg över parmesan
Vänd hastigt ner spenaten på hög värme

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco