Spaghetti pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser

Spaghetti pesto är en klassik italiensk pastarätt med en smakrik röra gjord på färsk basilika, parmesan, olivolja och solrosfrön. Serveras som lunch eller middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
solrosfrön
2 krukor
basilika
1 klyfta
vitlök
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Vill du inte göra peston själv kan du använda någon färdig pesto alla genovese från Zeta.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Magnus

Varför använder ni inte pinjenötter?

Anna Mellberg

Hej Magnus! Det går alldeles utmärkt att använda pinjenötter, vi tycker helt enkelt om att variera oss. Hälsningar vännerna på Zeta