Smörgås med makrill, oliver, kapris och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tapenaden är ett utmärkt pålägg som passar bra tillsammans med makrill. Använd ett favoritbröd och njut!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

mackor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
frallor eller annat favoritbröd
2 fpk
konservburkar makrill i tomatsås
4 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
rucola
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!