Saltimbocca

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tunna skivor kalvkött som täcks med Prosciutto och salvia. Serveras med vinsky och rostad potatis. En klassisk italiensk varmrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-8
tunna skivor kalvkött
1 förpackning
1/2 kruka
färsk salvia
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
potatis

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)
Tack!
Lämna ett svar till Jonas Avbryt svar

Jonas

Jag kan bara säga mmmmmmmmmmmm…………….med en underbar eftersmak, mitt första möte med nyplockad salvia