Saltimbocca

RÖSTA PÅ RECEPTET (105)

(105)

Vad tycker du?

45min 7 ingredienser

Tunna skivor kalvkött som täcks med Prosciutto och salvia. Serveras med vinsky och rostad potatis. En klassisk italiensk varmrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-8
tunna skivor kalvkött
1 förpackning
1/2 kruka
färsk salvia
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
potatis

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (105)

(105)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Jonas

Jag kan bara säga mmmmmmmmmmmm…………….med en underbar eftersmak, mitt första möte med nyplockad salvia

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis