Risotto med taleggio och salladsskott

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Risotto smaksatt med taleggio-ost och serveras med en frisk sallad på späda blad. Taleggio är en grottlagrad ost som ger en fin karaktär till maträtten.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1 liter
kycklingbuljong
200 g
Mauri Taleggio-ost, i mindre bitar
50 g
salladsskott
Balsamvinägrett
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Lise-Lotte

Har läst receptet 100 ggr. Vilka örter?
Ser inget om örter i ingredienslistan.

Anna Mellberg

Hej Lise-Lotte! Det verkar vara en definitionsfråga det där med örter. Vi väljer nu att kalla det för salladsskott istället, så blir det lättare att förstå i instruktionerna. Tack för att du hörde av dig så att vi kunde räta ut det frågetecknet. Hälsningar från Zetas provkök