Risotto med taleggio och örtsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Risotto con Taleggio - smaken av den grottlagrade osten och en frisk örtsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
schalottenlökar, finhackade
ca 3 dl
Zeta Casa di Luca Arborioris eller Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
vitt vin, torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
200 g
Mauri Taleggio-ost, i mindre bitar
50 g
blandad sallad
Balsamvinägrett
2 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

"TikTok-pastan" Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

Perfekt lunch! Goda och matiga sallader

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.