Risotto med taleggio och örtsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto con Taleggio - smaken av den grottlagrade osten och en frisk örtsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
schalottenlökar, finhackade
ca 1 dl
Zeta Olivolja Orginale Extra Vergine
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
200 g
Mauri Taleggio-ost, i mindre bitar
50 g
blandad sallad
Balsamvinägrett
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp