Risotto med taleggio och örtsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
30min

Risotto con Taleggio - smaken av den grottlagrade osten och en frisk örtsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
schalottenlökar, finhackade
ca 3 dl
Zeta Casa di Luca Arborioris eller Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
vitt vin, torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
200 g
Mauri Taleggio-ost, i mindre bitar
50 g
blandad sallad
Balsamvinägrett
2 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.