Risotto med taleggio och örtsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
30min

Risotto con Taleggio - smaken av den grottlagrade osten och en frisk örtsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
schalottenlökar, finhackade
ca 3 dl
Zeta Casa di Luca Arborioris eller Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
vitt vin, torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
200 g
Mauri Taleggio-ost, i mindre bitar
50 g
blandad sallad
Balsamvinägrett
2 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.