Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Steksky
  • 2 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl kalvbuljongtärning
  • 1/2 citron finrivet skal
  • salt
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda samtliga ingredienser till färsen.

Rulla till bullar och stek i olivolja tills de fått fin färg.

Ta upp köttbullarna och häll i vin, vatten och buljongtärning i stekpannan.

Låt koka ihop tills hälften av vätskan återstår.

Lägg tillbaka köttbullarna tillsammans med citronskal i pannan och låt koka ihop 1 minut.

Smaka av med salt och peppar.

Strö över basilika och parmesan och servera med nykokt spaghetti.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.