Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.
150 g
750 ml
250 ml
360 g
140 g
100 ml
180 g
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Pasta Carbonara eller Kolarhustruns pasta är en italiensk klassiker. Varianterna är många men en sak har de gemensamt, rikligt med nymald svartpeppar.
Vegetariskt Spaghetti Carbonara med halloumi istället för pancetta. Krämig och god vegetarisk variant på italiensk klassiker.
(272)
Carbonara med pasta Pappardelle. Pasta carbonara är en klassisk italienskt pastarätt med pancetta och ägg - mycket svartpeppar och parmesanost.
(80)
Capellini Carbonara, en snabblagad klassiker. Capellini är en tunnare pasta som tillsammans med italiensk pancetta, ägg och parmesan är lika god som i Italien.
(385)
En klassisk och älskad italiensk pastaklassiker! Härligt krämig spaghetti som serveras med knaperstekt pancetta, parmesan och en äggula på toppen.
(833)
Spaghetti Carbonara är en av Christian Di Lucas favoriträtter, snabbt, enkelt och gott!
(169)
Lättlagad vegetarisk pasta carobonara med zucchini. Klassisk italiensk maträtt som är krämig och lättlagad.
(106)
Kolarhustruns spaghetti skall vara svart av peppar. Carbonara kan lagas med bacon, eller som i Italien: med pancetta.
(62)
En spaghetti Carbonara med lite ny twist - kanske ännu godare?
(38)
Vegetarisk variant av carbonara med soltorkad tomat och oliver istället för bacon.
(85)
På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.
Kopierad