Ladda ner bild Carbonara New Style RÖSTA PÅ RECEPTET (52) (52) Spara Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min 8 ingredienser En spaghetti Carbonara med lite ny twist - kanske ännu godare? Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 400 g Zeta Casa Di Luca Spaghetti 2 pkt bacon (140g) 1 hel färsk vitlök 1 färsk röd chili 2 msk + 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico svartpeppar 150 g Parmigiano Reggiano 22 mån 4 äggulor Gör så här Stek baconskivorna knapriga i het torr panna och lägg dem på ett hushållspapper för att suga upp överflödigt fett. Skala vitlöken grovt utan att ta loss klyftorna och skär den i tunna skivor. Hacka chilin grovt och fräs sedan vitlök och chili i 2 msk olivolja på svag värme så att det tar lite färg. Koka spaghettin enligt anvisning på paketet, häll av vattnet och blanda med 1/2 dl olivolja och nymald svartpeppar. Arrangera som på bilden med bacon, hyvlad parmesanost, vitlöksfräs, bacon och äggula. Servera gärna med lite olivolja och extra parmesanost vid sidan om. Dela Skriv ut Spara Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (52) (52) Stäng Vad tyckte du om receptet? Sätt mitt betyg Stäng 0 kommentarer Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (52)
(52)Vad tyckte du om receptet?
0 kommentarer