Vegetarisk Spaghetti Carbonara

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk variant av carbonara med soltorkad tomat och oliver istället för bacon.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök hackad
4
vitlöksklyftor hackade
1 burk
grovhackade Kalamataoliver urkärnade, 290 g
1 burk
strimlade Soltorkade tomater Classico, 140 g
4
äggulor
1 1/2 dl
riven Grana Padano
salt
rikligt med
svartpeppar nymalen
1 dl
bladpersilja strimlad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)
Tack!