Vegetarisk Spaghetti Carbonara

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk variant av carbonara med soltorkad tomat och oliver istället för bacon.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök hackad
4
vitlöksklyftor hackade
1 burk
grovhackade Kalamataoliver urkärnade, 290 g
1 burk
strimlade Soltorkade tomater Classico, 140 g
4
äggulor
1 1/2 dl
riven Grana Padano
salt
rikligt med
svartpeppar nymalen
1 dl
bladpersilja strimlad

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)
Tack!

Matilda

Vill bara säga att Grana Padano inte är vegetarisk. Parmesanost rent generellt innehåller kolöpe. Kan vara bra att veta om ni ska bjuda på någon vegetarian på denna rätt.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco