Carbonara Halloumi

Spaghetti Carbonara med halloumi

Vegetariskt Spaghetti Carbonara med halloumi istället för panchetta. Krämig och god vegovariant på en italiensk klassiker.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka spaghetti enligt anvisningen på förpackningen.

Tärna halloumi och stek tillsammans med finhackad vitlök i olivolja, tills att osten får en krispig och gyllenbrun yta.

Ta undan ca 1 1/2 deciliter pastavattnen och låt svalna.

Rör ihop äggula, parmesan samt en deciliter av pastavattnet.

Häll av pastan och blanda den med nystek halloumi, lite extra olivolja och ägg/parmesanblandningen.

Krydda rikligt med nymalen svartpeppar och finhackad färsk persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.