Spaghetti Carbonara med halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (357)

(357)

RÖSTA PÅ RECEPTET (357)

(357)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetariskt Spaghetti Carbonara med halloumi istället för pancetta. Krämig och god vegetarisk variant på italiensk klassiker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
2
vitlöksklyftor, hackade
4
äggulor
1 1/2 dl
pastavatten
nymalen svartpeppar
färsk persilja, finhackad

Gör så här

6 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (357)

(357)
Tack!

Johan

Underbar variant av carbonara! Dock lite väl mycket halloumi om man gör det för 2 personer.

Kristin

Så himla gott! Trodde inte det skulle bli så bra men det blev verkligen topp!
Hade även på färsk basilika på toppen. Mums =)