Spaghetti med hemlagad Pesto alla Genovese

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hemlagad Pesto alla Genovese med spaghetti och haricots verts.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 kruka
färsk basilika
1
skalad och skivad vitlöksklyfta
1/2 dl
skållad mandel
1 dl
2 msk
salt till kokvattnet
1
fast potatis
1 dl
frysta haricots vertes

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!

Karin

Är det inte pinjenötter i en Genovese-pesto?

Emma Olsson

Hejsan Karin,
Ja, du har rätt i en klassisk pesto genovese ska det vara pinjenötter. Men det går också att byta ut till mandel eller cashewnötter från ett prisperspektiv 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta