Spaghetti med hemlagad Pesto alla Genovese

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Spaghetti med hemlagad Pesto alla Genovese och haricots verts. Snabblagad och enkel pastarätt med fräscha smaker. Passar utmärkt som vardagspasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

1 kruka
färsk basilika
1
skalad och skivad vitlöksklyfta
1/2 dl
skållad mandel
1 dl
2 msk
salt till kokvattnet
1/2 frp
1
fast potatis
1 dl
frysta haricots vertes

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Karin Avbryt svar

Karin

Är det inte pinjenötter i en Genovese-pesto?

Emma Olsson

Hejsan Karin,
Ja, du har rätt i en klassisk pesto genovese ska det vara pinjenötter. Men det går också att byta ut till mandel eller cashewnötter från ett prisperspektiv 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...