Pasta Strozzapreti med fläsk och champinjoner

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Strimlad fläskkotlett med svamp och doftande rosmarin - Cavatelli con carne e funghi.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
fläskkotletter benfri, tunt skivad
200 g
champinjoner skivade
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
1
rosmarinkvist
1/2
rivet skal av citron
salt

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
Tack!
Lämna ett svar till Marcus Avbryt svar

Elias

Persilja finns med i instruktionerna men inte bland ingredienserna. Hur mycket ska det vara?

Emma Olsson

Hej Elias,
Tack för att du hörde av dig! Tack för att du uppmärksammade detta, jag har nu uppdaterat receptet. Använd gärna ca 1/2 dl hackad bladpersilja. Du kan variera mängden persilja beroende på hur mycket smak du vill ha 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar