Pasta Strozzapreti med fläsk och champinjoner
Vad tycker du?
Strimlad fläskkotlett med svamp och doftande rosmarin - Cavatelli con carne e funghi.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Strimlad fläskkotlett med svamp och doftande rosmarin - Cavatelli con carne e funghi.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (39)
(39)Vad tycker du?
5 kommentarer
Micke
Som Elias tidigare har kommenterat så står det inte i listan över ingredienser hur mycket persilja det ska vara.
Om man inte läser kommentarerna innan man ger sig på receptet så lär man ju missa att det ska vara persilja i. Med tanke på mängden så har den ju inte bara en dekorativ funktion i det här receptet. 🙂
Anna Mellberg
Hej Micke! Helt rätt påpekat. Nu ska den finnas med i ingrediensförteckningen! Hälsningar Anna på Zeta.
Elias
Persilja finns med i instruktionerna men inte bland ingredienserna. Hur mycket ska det vara?
Emma Olsson
Hej Elias,
Tack för att du hörde av dig! Tack för att du uppmärksammade detta, jag har nu uppdaterat receptet. Använd gärna ca 1/2 dl hackad bladpersilja. Du kan variera mängden persilja beroende på hur mycket smak du vill ha 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta
Marcus
Jag kan fortfarande inte se persiljan bland listan över ingredienserna.