Pasta Strozzapreti med fläsk och champinjoner

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Strimlad fläskkotlett med svamp och doftande rosmarin - Cavatelli con carne e funghi.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
400 g
fläskkotletter benfri, tunt skivad
200 g
champinjoner skivade
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
1
rosmarinkvist
1/2
rivet skal av citron
salt
1/2 dl
persilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Micke

Som Elias tidigare har kommenterat så står det inte i listan över ingredienser hur mycket persilja det ska vara.
Om man inte läser kommentarerna innan man ger sig på receptet så lär man ju missa att det ska vara persilja i. Med tanke på mängden så har den ju inte bara en dekorativ funktion i det här receptet. 🙂

Anna Mellberg

Hej Micke! Helt rätt påpekat. Nu ska den finnas med i ingrediensförteckningen! Hälsningar Anna på Zeta.

Elias

Persilja finns med i instruktionerna men inte bland ingredienserna. Hur mycket ska det vara?

Emma Olsson

Hej Elias,
Tack för att du hörde av dig! Tack för att du uppmärksammade detta, jag har nu uppdaterat receptet. Använd gärna ca 1/2 dl hackad bladpersilja. Du kan variera mängden persilja beroende på hur mycket smak du vill ha 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta