Pasta Strozzapreti med fläsk och champinjoner

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
30min

Strimlad fläskkotlett med svamp och doftande rosmarin - Cavatelli con carne e funghi.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
fläskkotletter benfri, tunt skivad
200 g
champinjoner skivade
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
1
rosmarinkvist
1/2
rivet skal av citron
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.