Pasta Strozzapreti med fläsk och champinjoner

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
30min

Strimlad fläskkotlett med svamp och doftande rosmarin - Cavatelli con carne e funghi.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
fläskkotletter benfri, tunt skivad
200 g
champinjoner skivade
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
1
rosmarinkvist
1/2
rivet skal av citron
salt

Gör så här

Lämna ett svar till Elias Avbryt svar

Elias

Persilja finns med i instruktionerna men inte bland ingredienserna. Hur mycket ska det vara?

Emma Olsson

Hej Elias,
Tack för att du hörde av dig! Tack för att du uppmärksammade detta, jag har nu uppdaterat receptet. Använd gärna ca 1/2 dl hackad bladpersilja. Du kan variera mängden persilja beroende på hur mycket smak du vill ha 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.