Pasta Strozzapreti med fläsk och champinjoner

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Pasta Strozzapreti med tunt skivad kotlett och champinjoner. Pastarätten får sin fina smak av färsk rosmarin och vitt vin. Enkel och god pasta!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
fläskkotletter benfri, tunt skivad
200 g
champinjoner skivade
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
1
rosmarinkvist
citronzest
salt
svartpeppar
1/2 dl
bladpersilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Elias Avbryt svar

Micke

Som Elias tidigare har kommenterat så står det inte i listan över ingredienser hur mycket persilja det ska vara.
Om man inte läser kommentarerna innan man ger sig på receptet så lär man ju missa att det ska vara persilja i. Med tanke på mängden så har den ju inte bara en dekorativ funktion i det här receptet. 🙂

Anna Mellberg

Hej Micke! Helt rätt påpekat. Nu ska den finnas med i ingrediensförteckningen! Hälsningar Anna på Zeta.

Elias

Persilja finns med i instruktionerna men inte bland ingredienserna. Hur mycket ska det vara?

Emma Olsson

Hej Elias,
Tack för att du hörde av dig! Tack för att du uppmärksammade detta, jag har nu uppdaterat receptet. Använd gärna ca 1/2 dl hackad bladpersilja. Du kan variera mängden persilja beroende på hur mycket smak du vill ha 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...