Oxragu i rött vin med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tycker du?

2tim 14 ingredienser

Oxragu i rött vin med rosmarin, svamp och rökt fläsk – ett mört smakrikt långkok.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
grytbitar av högrev
1
finhackad gul lök
2
finrivna vitlöksklyftor
1
köttbuljongstärning
1 kvist
rosmarin
100 g
varmrökt fläsk, i tärningar
250 g
små champinjoner
salt
peppar
2 msk
grovskuren persilja
Till servering
250 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer