Oxragu i rött vin med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
2tim

Härligt mustig oxragu med rosmarin, svamp och rökt fläsk - ett mört smakrikt långkok.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev, skuret i grytbitar
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finrivna
2 msk
Tomatpuré
4 dl
rött vin
1
köttbuljongstärning
1 kvist
rosmarin
100 g
varmrökt fläsk, i tärningar
250 g
små champinjoner
salt
peppar
2 msk
grovskuren persilja
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.