Oxragu i rött vin med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
2tim

Härligt mustig oxragu med rosmarin, svamp och rökt fläsk - ett mört smakrikt långkok.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev, skuret i grytbitar
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finrivna
2 msk
Tomatpuré
4 dl
rött vin
1
köttbuljongstärning
1 kvist
rosmarin
100 g
varmrökt fläsk, i tärningar
250 g
små champinjoner
salt
peppar
2 msk
grovskuren persilja
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.