Ladda ner bild Spara Oxragu i rött vin med rosmarin Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (55) (55) RÖSTA PÅ RECEPTET (55) (55) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 2tim Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Oxragu i rött vin med rosmarin, svamp och rökt fläsk - ett mört smakrikt långkok. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 500 g grytbitar av högrev 4 msk Extra jungfruolivolja Classico 1 finhackad gul lök 2 finrivna vitlöksklyftor 2 msk Tomatpuré 4 dl Matlagningsvin Rött 1 köttbuljongstärning 1 kvist rosmarin 2 dl Pastasås Classico 100 g varmrökt fläsk, i tärningar 250 g små champinjoner salt peppar 2 msk grovskuren persilja Till servering 250 g Pappardelle ägg Casa Di Luca 4 msk Extra jungfruolivolja Classico rikligt med Parmigiano Reggiano 30 mån Gör så här Bryn köttet i olivolja i en gryta tills det fått fin färg. Lägg i lök och vitlök och bryn ytterligare någon minut. Tillsätt tomatpuré, rött vin, buljongtärning, rosmarin och tomatfond, låt puttra under lock tills köttet är mört, ca 1,5 timme. Späd eventuellt med lite vatten. Stek fläsk och champinjoner i lite olivolja och lägg i grytan, låt koka med 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med att strö över persilja. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Blanda med olivolja och strö över rikligt med parmesanost. Servera till oxragun. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (55) (55) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (55)
(55)