Oxragu i rött vin med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

2tim 14 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Oxragu i rött vin med rosmarin, svamp och rökt fläsk - ett mört smakrikt långkok.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
grytbitar av högrev
1
finhackad gul lök
2
finrivna vitlöksklyftor
1
köttbuljongstärning
1 kvist
rosmarin
100 g
varmrökt fläsk, i tärningar
250 g
små champinjoner
salt
peppar
2 msk
grovskuren persilja
Till servering
250 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett