Oxragu i rött vin med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

2tim 14 ingredienser

Oxragu i rött vin med rosmarin, svamp och rökt fläsk - ett mört smakrikt långkok.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
grytbitar av högrev
1
finhackad gul lök
2
finrivna vitlöksklyftor
1
köttbuljongstärning
1 kvist
rosmarin
100 g
varmrökt fläsk, i tärningar
250 g
små champinjoner
salt
peppar
2 msk
grovskuren persilja
Till servering
250 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar