Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu
Vad tycker du?
Nötstek med rosmarin och rosmarin doftar lika gott som det smakar. En perfekt söndagsstek!
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Nötstek med rosmarin och rosmarin doftar lika gott som det smakar. En perfekt söndagsstek!
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.
Läs merZeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.
Läs mer om animal welfare
Lars
I ugnen 11 och en halv timme?
Emma Olsson
Hej Lars,
1 1/2 timme räcker för att nötsteken ska bli bra. Har ändrat det i receptet, tack för feedback 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta