Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tycker du?

2tim 6 ingredienser

Nötstek med rosmarin och rosmarin doftar lika gott som det smakar. En perfekt söndagsstek!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Nötstek
800g
nötstek (fransyska)
salt
peppar
1 kvist
rosmarin
1 kvist
timjan
Bönragu
1
zucchini skivad
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 burk
Zeta Cannellinibönor (410g), sköljda och avrunna
1 dl
vitt vin
salt
peppar
1 kruka
persilja
1 tsk
citronskal finrivet

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lars

I ugnen 11 och en halv timme?

Emma Olsson

Hej Lars,
1 1/2 timme räcker för att nötsteken ska bli bra. Har ändrat det i receptet, tack för feedback 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta