Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)
2tim

Nötstek med rosmarin och rosmarin doftar lika gott som det smakar. En perfekt söndagsstek!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Nötstek
800g
nötstek (fransyska)
salt
peppar
1 kvist
rosmarin
1 kvist
timjan
Bönragu
1
zucchini skivad
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 burk
Zeta Cannellinibönor (410g), sköljda och avrunna
1 dl
vitt vin
salt
peppar
1 kruka
persilja
1 tsk
citronskal finrivet

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.