Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)
2tim

Nötstek med rosmarin och rosmarin doftar lika gott som det smakar. En perfekt söndagsstek!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Nötstek
800g
nötstek (fransyska)
salt
peppar
1 kvist
rosmarin
1 kvist
timjan
Bönragu
1
zucchini skivad
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 burk
Cannellinibönor (410g), sköljda och avrunna
1 dl
vitt vin
salt
peppar
1 kruka
persilja
1 tsk
citronskal finrivet

Gör så här

Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.