Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 6 ingredienser

Nötstek med rosmarin och rosmarin doftar lika gott som det smakar. En perfekt söndagsstek!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Nötstek
800g
nötstek (fransyska)
salt
peppar
1 kvist
rosmarin
1 kvist
timjan
Bönragu
1
zucchini skivad
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 burk
Zeta Cannellinibönor (410g), sköljda och avrunna
1 dl
vitt vin
salt
peppar
1 kruka
persilja
1 tsk
citronskal finrivet

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Lars Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...