Musslor med svarta bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 9 ingredienser

Musslorna är klassiskt smaksatta med vin, persilja och vitlök - och parmesan

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 fpk
380 g Svarta bönor Ekologiska sköljda
musselspad från kokningen
1 kruka
persilja hackad
salt
peppar
Musslor
1 kg
musslor
2
vitlöksklyftor hackade
2 dl
vitt vin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Liv Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...