Musslor med svarta bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 9 ingredienser

Musslorna är klassiskt smaksatta med vin, persilja och vitlök - och parmesan

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 fpk
380 g Svarta bönor Ekologiska sköljda
musselspad från kokningen
1 kruka
persilja hackad
salt
peppar
Musslor
1 kg
musslor
2
vitlöksklyftor hackade
2 dl
vitt vin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja