Musslor med svarta bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

45min 9 ingredienser

Musslorna är klassiskt smaksatta med vin, persilja och vitlök - och parmesan

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 fpk
380 g Svarta bönor Ekologiska sköljda
musselspad från kokningen
1 kruka
persilja hackad
salt
peppar
Musslor
1 kg
musslor
2
vitlöksklyftor hackade
2 dl
vitt vin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Liv

Är det vitt vin eller rött vin? 🙂

Anna Mellberg

Hej Liv! Det ska vara vitt vin. Vi har förtydligat detta nu i receptet. Tack för att du uppmärksammade oss på denna miss. Hälsningar vännerna på Zeta

Eva

Går det att ersätta vinet med något annat?

Emma Olsson

Hejsan Eva,
Vi har inte provat att ersätta vinet, men ett tips är att blanda 2 msk vitvinsvinäger med 2 dl vatten. Återkom gärna med hur det gick 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta