Musslor med svarta bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Musslorna är klassiskt smaksatta med vin, persilja och vitlök - och parmesan

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 fpk
380 g Svarta bönor Ekologiska sköljda
musselspad från kokningen
1 kruka
persilja hackad
salt
peppar
Musslor
1 kg
musslor
2
vitlöksklyftor hackade
2 dl
vin

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!