Mozzarella med persikor och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
15min

En frisk, solig mozzarellasallad med persikor och rucola. Variant på en klassisk italiensk caprese.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6 st
persikor eller
6 st
nektariner eller
2 st
mango
1 påse
rucola, á 80 g
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
Balsamico Mango, äpple eller hallon
1/2 tsk
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.