Mozzarella med persikor och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
15min

En frisk, solig mozzarellasallad med persikor och rucola. Variant på en klassisk italiensk caprese.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6 st
persikor eller
6 st
nektariner eller
2 st
mango
1 påse
rucola, á 80 g
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
Balsamico Mango, äpple eller hallon
1/2 tsk
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.