Inbakad pizzarulle – Stromboli
Vad tycker du?
Stromboli är den saftiga och smakrika pizzarullen som uppfanns av en amerikansk-italiensk pizzabagare i Philadelphia i början på 1950-talet. Legenden säger att den namngavs efter en film som hade premiär då, nämligen ”Stromboli” med den då världsberömda svenska skådespelerskan Ingrid Bergman och den italienske regissören Roberto Rossellini. Det var under den filmen som de träffades och blev ett par, detta var lite av en skandal eftersom Ingrid Bergman redan var gift. Namnet ”Stromboli” fanns då på allas läppar och blev det självklara namnvalet!
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (6)
(6)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Lena Didenbäck
Hej
Undrar om rullen är god kall, och klarar sig att ta med på utflykt t.ex?
Anna Mellberg
Hej Lena! Rullen är absolut godast nygjord och det har inte blivit några rester över då vi ätit den, men vi tror att den skulle kunna fungera kall också. Hälsningar från vännerna på Zeta
Christian
I ingedienslistan står det Prosciutto Crudo och i receptet Prosciutto Cotto. Vilket ska det vara?
Anna Mellberg
Hej Christian! Tack för att du uppmärksammar oss på att det lagts in fel produkt i ingredienslistan. Det ska vara Prosciutto Cotto. Vi har ändrat nu! Det blir gott med båda alternativen, men rätt ska vara rätt. Lycka till i köket önskar Zetas provkök
Marie
Enkelt o gott