Grillade grönsaker i vitlöksvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk rätt på grillade grönsaker med en vitlöksvinägrett. Gott också som tillbehör på grillbufféen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
salt
1
zucchini
2
röda paprikor
1
rödlök
1 kruka
bladpersilja
Vitlöksvinägrett
1
vitlöksklyfta finriven eller pressad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
Tack!