Recept från Zeta: Grillade grönsaker i vitlöksvinägrett

Grillade grönsaker i vitlöksvinägrett

Vegetarisk rätt på grillade grönsaker med en vitlöksvinägrett. Gott också som tillbehör på grillbufféen.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skiva auberginen i ca ½ cm tjocka skivor.

Lägg på plåt eller fat och strö över lite salt och låt stå 30 minuter.

Skiva resten av grönsakerna, pensla med lite olivolja och grilla dem på båda sidor.

Torka av aubergineskivorna, pensla med olivolja och grilla även dem på båda sidor.

Blanda vitlöken med olja och vinäger.

Smaka av med salt och peppar.

Häll vinägretten över grönsakerna tillsammans med persiljan. Blanda och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.