Gratinerad svamp – Funghi gratinati

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
45min

Gratinerad svamp med parmesan och bröd. Perfekt som egen rätt med goda tillbehör eller som ett eget tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gratinerad svamp
400 g
svamp, t ex champinjoner eller ostronskivling
2
skivor dagsgammalt bröd
3 msk
persilja, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
salt
nymald svartpeppar
ev pinjenötter
Tillbehör
rostat bröd
sallad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.