Gratinerad svamp – Funghi gratinati

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Gratinerad svamp med parmesan och bröd. Perfekt som egen rätt med goda tillbehör eller som ett eget tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gratinerad svamp
400 g
svamp, t ex champinjoner eller ostronskivling
2
skivor dagsgammalt bröd
3 msk
persilja, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
salt
nymald svartpeppar
ev pinjenötter
Tillbehör
rostat bröd
sallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Ebba

Hur mycket vin ska det vara?

Emma Olsson

Hej Ebba,
Tack för att du uppmärksammade det här. Jag har ändrat receptet. Använd ca 1/2 till 1 dl vitt vin till receptet.
Hälsningar, Emma från Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar