Gnocchi med rostade grönsaker och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 7 ingredienser

Krämiga gnocchi med ugnsrostade grönsaker och vita bönor får en extra skjuts av citroncest, riven parmesanost och färsk timjan. Passar till vardag som helg!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade grönsaker
1
aubergine, ca 400 g
1
röd paprika
1
zucchini, ca 400 g
1
rödlök
Zeta olivolja
1 tsk
salt
nymalen svartpeppar
500 g
Rana Gnocchi
3
vitlöksklyftor
1
citron, finrivet skal
1 kruka
timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Peter Avbryt svar

Eva

Hur mycket, i vikt, ska det vara aubergine och zucchini? Storlek kan ju variera enormt mycket.

Sophie Berlin

Hej Eva,
Vi tänker oss medelstor aubergine och zucchini som ligger runt 300-400 g i vikt/styck. Har även ändrat i receptet så det blir tydligare.
Allt gott!
Sophie på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco