Gnocchi med rostade grönsaker och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 7 ingredienser

Krämiga gnocchi med ugnsrostade grönsaker och vita bönor får en extra skjuts av citroncest, riven parmesanost och färsk timjan. Passar till vardag som helg!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade grönsaker
1
aubergine, ca 400 g
1
röd paprika
1
zucchini, ca 400 g
1
rödlök
Zeta olivolja
1 tsk
salt
nymalen svartpeppar
500 g
Rana Gnocchi
3
vitlöksklyftor
1
citron, finrivet skal
1 kruka
timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Sophie Berlin Avbryt svar

Eva

Hur mycket, i vikt, ska det vara aubergine och zucchini? Storlek kan ju variera enormt mycket.

Sophie Berlin

Hej Eva,
Vi tänker oss medelstor aubergine och zucchini som ligger runt 300-400 g i vikt/styck. Har även ändrat i receptet så det blir tydligare.
Allt gott!
Sophie på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...