Gnocchi med rostade grönsaker och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

Vad tycker du?

40min 7 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Krämiga gnocchi med ugnsrostade grönsaker och vita bönor får en extra skjuts av citroncest, riven parmesanost och färsk timjan. Passar till vardag som helg!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade grönsaker
1
aubergine, ca 400 g
1
röd paprika
1
zucchini, ca 400 g
1
rödlök
Zeta olivolja
salt
nymalen svartpeppar
500 g
Rana Gnocchi
3
vitlöksklyftor
1
citron, finrivet skal
1 kruka
timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Peter

Vad ska man göra med timjan?

Anna Mellberg

Hej Peter! Finhacka och strössla över rätten strax innan servering. Smaken av färsk timjan är svårslagen. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Eva

Hur mycket, i vikt, ska det vara aubergine och zucchini? Storlek kan ju variera enormt mycket.

Sophie Berlin

Hej Eva,
Vi tänker oss medelstor aubergine och zucchini som ligger runt 300-400 g i vikt/styck. Har även ändrat i receptet så det blir tydligare.
Allt gott!
Sophie på Zeta