Gnocchi med rostade grönsaker och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
40min

Krämiga gnocchi med ungsrostade grönsaker och vita bönor får en extra skjuts av citroncest, riven parmesanost och färsk timjan. Passar till vardag som helg!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade grönsaker
1
aubergine
1
röd paprika
1
zucchini
1
rödlök
1 tsk
salt
Nymalen svartpeppar
500 g
Rana Gnocchi
3
vitlöksklyftor
1
citron, finrivet skal
1 kruka
timjan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.