Frasiga parmesanpinnar

RÖSTA PÅ RECEPTET (281)

(281)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

Tilltugg till fördrinken? Frasiga smördegspinnar är både enkelt och gott.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

st
15
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
ca 250 g
smördeg
1
ägg uppvispat
1 msk
sesamfrö

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (281)

(281)

Vad tycker du?

6 kommentarer

Emma Olsson

Hejsan Annelie,
Du kan baka dessa redan dagen innan, men se till att förvara pinnarna i en behållare utan luft i. En annan sak du kan göra är att förbereda allt fram till att pinnarna ska in i ugnen, dagen efter någon timme innan kan pinnarna åka in i ugnen för att sedan svalna 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco