Frasiga parmesanpinnar

RÖSTA PÅ RECEPTET (284)

(284)

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

Tilltugg till fördrinken? Frasiga smördegspinnar är både enkelt och gott.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

st
15
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
ca 250 g
smördeg
1
ägg uppvispat
1 msk
sesamfrö

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (284)

(284)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Emma Olsson

Hejsan Annelie,
Du kan baka dessa redan dagen innan, men se till att förvara pinnarna i en behållare utan luft i. En annan sak du kan göra är att förbereda allt fram till att pinnarna ska in i ugnen, dagen efter någon timme innan kan pinnarna åka in i ugnen för att sedan svalna 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Annelie Karlsson

Går det att baka dom dagen innan eller blir dom hårda eller sega då ?

Emma Olsson

Hejsan Annelie,
Om du låter pinnarna svalna helt och förvarar pinnarna i en påse/behållare utan luft i, bör de hålla sig krispiga till dagen efter 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta