Frasiga parmesanpinnar

RÖSTA PÅ RECEPTET (281)

(281)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

Tilltugg till fördrinken? Frasiga smördegspinnar är både enkelt och gott.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

st
15
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
ca 250 g
smördeg
1
ägg uppvispat
1 msk
sesamfrö

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (281)

(281)

Vad tycker du?

6 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Avbryt svar

Emma Olsson

Hejsan Annelie,
Du kan baka dessa redan dagen innan, men se till att förvara pinnarna i en behållare utan luft i. En annan sak du kan göra är att förbereda allt fram till att pinnarna ska in i ugnen, dagen efter någon timme innan kan pinnarna åka in i ugnen för att sedan svalna 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...