Frasiga parmesanpinnar

RÖSTA PÅ RECEPTET (221)

(221)
15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Tilltugg till fördrinken? Frasiga smördegspinnar är både enkelt och gott.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

st
15
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
ca 250 g
smördeg
1
ägg uppvispat
1 msk
sesamfrö

Gör så här

Lämna ett svar till Annelie Karlsson Avbryt svar

Annelie Karlsson

Går det att baka dom dagen innan eller blir dom hårda eller sega då ?

Emma Olsson

Hejsan Annelie,
Du kan baka dessa redan dagen innan, men se till att förvara pinnarna i en behållare utan luft i. En annan sak du kan göra är att förbereda allt fram till att pinnarna ska in i ugnen, dagen efter någon timme innan kan pinnarna åka in i ugnen för att sedan svalna 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.