Frasiga parmesanpinnar
Tack!
Vad tycker du?
Tack för din röst!
Tilltugg till fördrinken? Frasiga smördegspinnar är både enkelt och gott.
Ingredienser
st
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
15
8 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (254)
(254)Lol
Mummss❤️❤️😍😍
Annelie Karlsson
Går det att baka dom dagen innan eller blir dom hårda eller sega då ?
Emma Olsson
Hejsan Annelie,
Om du låter pinnarna svalna helt och förvarar pinnarna i en påse/behållare utan luft i, bör de hålla sig krispiga till dagen efter 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Annelie Karlsson
Går det att baka dom dagen innan eller blir dom hårda eller sega då ?
Emma Olsson
Hejsan Annelie,
Du kan baka dessa redan dagen innan, men se till att förvara pinnarna i en behållare utan luft i. En annan sak du kan göra är att förbereda allt fram till att pinnarna ska in i ugnen, dagen efter någon timme innan kan pinnarna åka in i ugnen för att sedan svalna 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Anna
Ska de serveras varma eller kalla??
Emma Olsson
Hej Anna,
De är som godast när det har fått svalna för då är de som frasigast.
Hälsningar, Emma från Zeta
Irene Nilsson
Har aldrig gjort dessa men receptet verkar bra så imorrn ska jag göra dom
Tack.