Fikoncarpaccio med burrata, pistagepesto och rostade pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

Vad tycker du?

30min 2 ingredienser

En vacker och lättlagad vegetarisk fikoncarpaccio med pistagepesto och krämig burrata. Lika god att äta en mörk och gnistrande kväll i juletid, som strax innan grillglöden blivit perfekt en varm sommarkväll i början av augusti. Ät och njut!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
färska fikon
Pistagepesto
2 krukor
basilika
1/2 dl
persilja
50 g
rostade pistagenötter
2
vitlöksklyftor
Salt och peppar
Till servering
1/2 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer