Caesarsallad med krutonger

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
30min

I caesardressing används sardeller, vitlök och vinäger som ger den dess karaktäristiska smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sallad
2 st
romansallad, i mindre bitar
en näve
Krutonger Naturella, (brödkrutonger)
Caesardressing
2
äggulor
1
vitlöksklyfta, finhackad
1,5-2 tsk
Zeta Sardellcréme eller
2
Sardeller, finhackade
1 dl
3-4 msk
mjölk (om man vill ha en mildare smak)
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.